fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Прийнято рішення заблокувати військами Слов’янськ і знищити в ньому терористів – Пашинський

Слов’янськ вирішено заблокувати військами і не допустити жертв серед мирних громадян – Пашинський.

У рамках другого етапу антитерористичної операції прийнято рішення заблокувати військами Слов’янськ (Донецька обл.) і знищити в ньому терористів, не допустивши жертв серед мирного населення, заявляє в.о. голови адміністрації президента Сергій Пашинський.

"50 хвилин тому в рамках проведення операція українські спецпідрозділи почали другий етап (антитерористичної операції – ІФ), який полягає в тому, що ми прийняли рішення повністю заблокувати місто Слов’янськ і не дати можливості привезти (терористам – ІФ) підкріплення", – сказав він на брифінгу в Києві в п’ятницю.

"Операція триватиме, її метою є блокада терористів в Слов’янську і недопущення жертв серед мирного населення", – додав в.о. голови адміністрації президента.

Він також зазначив, що терористи сформували свої опорні пункти в дитячих садах і лікарнях. "Ніякої політики в Слов’янську нема – це класичні терористи, які прикриваються жінками, дітьми", – підкреслив С. Пашинський.

Як повідомлялося, раніше керівник Антитерористичного центру при СБУ Василь Крутов заявив, що учасники антитерористичної операції не підуть на штурм Слов’янська Донецької області, оскільки це може призвести до жертв серед місцевого населення.

За матеріалами: Інтерфакс- Україна

Читайте також: