fbpx
Політика

“Партії регіонів вже немає. Пора про неї забути”, – політик

Відомий український політик Роман Безсмертний заявив, що вже сьогодні можна сміливо говорити про крах Партії регіонів. За словами представника Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка», цієї партії в країні вже немає. Таку заяву Роман Безсмертний зробив в інтерв’ю «Главкому».

«Партія регіонів вже зникла як партія. Це не партія. З тих часів, як до влади прийшов Віктор Янукович, вона перетворилася на клан. Особливо в цьому клані виділилася «Сім’я». Повертатися до цього питання вже немає ніякого сенсу», – прокоментував свою точку зору український політик Роман Безсмертний.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

За словами політика, Шуфрич, Єфремов і Колесніков – це «актори, які дограють цей спектакль».

«Я б дав пораду цим людям перейти в іншу форму політичного життя. Вони користуються довірою у виборців не тому, що вони входять в «Партію регіонів», а тому що вони Єфремов, Шуфрич і Колесніков. А те, що відбувалося з Партією регіонів, потрібно назавжди залишити в історії разом з Віктором Януковичем», – додав представник «Третьої Української Республіки».

Читайте також: