fbpx
Новини світу

РФ готує в Ростові ще один гуманітарний конвой в Україну

 Голова громадської організації «Правое дело» Дмитро Снєгирьов розповів про те, що за наявною у них інформацією, Росія готує черговий гуманітарний конвой в Україну, який відправиться з Ростова.

 За його словами, в даний час, як і у випадку з першим конвоєм, терміново перефарбовуються вантажівки в білий колір. У той же час, як він зазначив, ніхто поняття не має, який саме вантаж знаходиться в цих автомобілях.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як повідомив Дмитро Снєгирьов, наскільки відомо, другий конвой повинен буде проїхати через місто Суходільськ, розташоване в Луганській області.

 Сам він вважає, що Путін має намір організувати масштабну провокацію з обстрілом гуманітарної колони, щоб згодом покласти відповідальність за це на Україну.

 «Наступним кроком буде вже не гуманітарна і миротворча місія, а введення військ з метою недопущення гуманітарної катастрофи», – припустив активіст.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

  За матеріалами: espresso.tv

Читайте також: