fbpx
Політика

Кабмін ввів посаду торгівельного представника

 На засіданні Кабінету міністрів України 20 серпня, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк оголосив про введення урядом посади торгівельного представника.

 «Зрештою ми сьогодні прийняли рішення про введення торгівельного представника України. Це – основний адвокат і прокурор для українського бізнесу. Адвокат – за бізнес і прокурор – проти тих країн і компаній, які не даватимуть можливості українському бізнесу розвиватися і експортувати продукцію за межі України», – сказав голова Кабміну.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 Як зазначив Арсеній Яценюк, при введенні даної посади Кабінет міністрів відштовхувався від закордонного досвіду, де офіс торгівельного представника є одним з головних елементів зовнішньоекономічної політики.

 За його словами, для України торгівельний представник буде рушійною силою щодо просування українських товарів у світі, а також захисту економічних інтересів країни.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

  За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: