fbpx
Політика

Сергій Каплін заявив про вихід з коаліції

 Сьогодні народний депутат від фракції "УДАР" Сергій Каплін заявив про вихід з коаліції. Парламентарій вже підготував відповідну заяву, передає УНН з посиланням на прес -службу депутата.

 За його словами, на такий радикальний крок він пішов у відповідь на " бездіяльність уряду, політичні злочини парламенту і небажання перезавантажити вертикаль в країні".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 "Неприпустимо те, що після півроку роботи уряд не надав повноцінну програму своєї діяльності. Країна потребує кардинальних змін, тому ми хотіли побачити план реформ, як мінімум на 5 років. Коаліція найняла уряд і прем’єр-міністра, тому має право вимагати цього. По друге, неприпустима присутність у Верховній Раді Єфремова і компанії. Це наруга над тими, хто загинув на Донбасі", – заявив нардеп.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Сергій Каплін також заявив про намір його фракції найближчим часом вийти з коаліції.

 Джерело: УНН

Читайте також: