fbpx
Політика

“Правий сектор” не піде на Київ – Б. Береза

    Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав керівник інформаційного відділення "Правого сектору" Борислав Береза, передає УНН.

 "Дмитро Ярош зробив вчора досить гучну заяву. Спровокувало його на це абсолютно неадекватне і жорстоке ставлення деяких представників правоохоронних органів до наших активістів. Це були провокаційні дії генерала Євдокимова та його підлеглих, які і змусили Яроша піти на поводу емоцій. Емоції властиві людям. А ми не небожителі, а звичайні люди з плоті і крові. Ми часто занадто щирі і відкриті. Більше, ніж повинні дозволяти собі політики. Але ми не так давно в політиці. Хоча вже й надивилися всілякої гидоти. На відміну від більшості представників можновладців, ми пам’ятаємо, хто ми. І визнаємо, що нам властиво помилятися. Ми можемо це визнати, хоча жодного разу за останні п’ять місяців жоден представник влади жодного разу не зізнався у своїх помилках.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Ми зрозуміли, що наша заява було несвоєчасною, але вона була продиктована принципами братства і взаємодопомоги. Саме ця заява не просто допомогла звільнити наших активістів, а й зупинила тортури і знущання над ними. Шкода, що це не виправило всієї ситуації в цілому. МВС і вся правоохоронна система, включаючи суди і прокуратуру, вимагають негайного реформування.

 Ми усвідомлюємо, що це необхідно робити терміново і починати треба негайно. Але також ми розуміємо, що наш похід до Києва для примусової люстрації МВС може бути використаний антиукраїнськими силами: як в Україні, так і в Кремлі. Ми звичайні люди. Ми воїни. Ми політики. Але, насамперед, ми патріоти і громадяни України. І ми не підемо на дії, які можуть завдати шкоди Україні. Саме тому ми цінуємо інтереси України навіть більше особистої безпеки. Саме тому ми й б’ємося на Донбасі за цілісність нашої Батьківщини. Нехай і без статусу учасника бойових дій, але щиро і безкомпромісно. І саме тому ми залишаємося на передовій. Там де і повинні залишатися патріоти України. ми переможемо! Слава Україні!", – написав Б. Береза.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як повідомляв УНН, раніше "Правий сектор" заявив про намір вирушити маршем на Київ, якщо президент України Петро Порошенко протягом двох діб не проведе чистку в лавах міліції.

 Джерело: УНН

Читайте також: