fbpx
Політика

Ельмар Брок: “Економічний розвиток РФ стає неможливим”

Після того, як світова спільнота ввела санкції третього рівня щодо Російської Федерації, подальший економічний розвиток цієї держави стає неможливим. З такою точкою зору виступив глава комітету Європейського парламенту з закордонних справ Ельмар Брок, слова якого наводить «Телевізійна служба новин».

Коментуючи слова російських чиновників про те, що Російська Федерація готова справитися з третім ступенем санкцій, Ельмар Брок зазначив, що ситуація в цій країні вже зараз драматична.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

«Такі заяви від російської влади робляться для того, щоб заспокоїти внутрішнього споживача. Нам відомо від відповідальних людей з Російської Федерації, що санкції досить боляче б’ють по країні. Приміром, в деяких випадках в Російській Федерації більше немає можливості добувати нафту, так як туди просто не передадуть необхідне технічне оснащення. Також йде відтік капіталу з російських банків», – заявив Ельмар Брок.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Сьогодні повідомлялося про те, що німецький бізнес поступово віддаляється від Російської Федерації.

Читайте також: