fbpx
Політика

Порошенко і Путін обговорили кроки для надання припиненню вогню стійкого характеру

Президенти України і Росії Петро Порошенко та Володимир Путін у сьогоднішній телефонній розмові констатували, що режим припинення вогню в цілому виконується. Про це повідомляє прес – служба глави Української держави.

 У повідомленні наголошується, що Порошенко провів телефонну розмову щодо підписання мирного протоколу за результатами консультацій Тристоронньої контактної групи 5 вересня в Мінську.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Глави двох держав Петро Порошенко та Володимир Путін обговорили кроки для надання припиненню вогню стійкого характеру», – підкреслили в прес -службі.

 «Сторони також наголосили на необхідності максимального залучення ОБСЄ до моніторингу ситуації та контролю над режимом припинення вогню, а також шляхи взаємодії з доставки української та міжнародної гуманітарної допомоги», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Джерело: УНІАН

Читайте також: