fbpx
Політика

Воєнний стан спровокує посилення агресії з боку РФ – «УДАР»

Народний депутат України від фракції «УДАР» Єгор Фірсов переконаний в тому, що введення воєнного стану на території України спровокує посилення агресії з боку Російської Федерації. Політик підкреслив, що введення воєнного стану – це не жарти і такий крок матиме серйозні наслідки.

 Крім того, Єгор Фірсов нагадав про те, що введення воєнного стану позбавить країну фінансової допомоги з боку міжнародних структур, оскільки державам, які перебувають у стані війни, кредитів не надають.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Більш того, ми будемо змушені забути про реформи. Все обслуговування буде йти на одну лінію – лінію війни», – підкреслив депутат.

 При цьому він звернув увагу на те, що слід також розуміти, що введення військового стану не означає, що Росія злякається і відразу виведе свої війська.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

«Агресія навпаки буде ще більшою. Руйнування інфраструктури Донбасу буде ще більшим. Витрати на війну стануть ще більшими. І головне – жертв буде більше», – підсумував Єгор Фірсов.

Читайте також: