fbpx
Політика

Анна Герман заявила про свій відхід з політики

Народний депутат Верховної Ради України і колишній радник екс -президента Віктора Януковича Ганна Герман заявила, що йде з політики і не має наміру повертатися в неї ніколи.

"Я не знаю, чи буду я ще писати що – небудь, але я точно знаю, що я ніколи більше не повернуся в політику", – сказала Герман в Брюсселі в ході презентації франкомовного видання її книги "Дівчинка і косміти".

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

"Чим більше ти в політиці, тим більше ти переконуєшся, що це абсолютно марна праця – починати розуміти, що там коїться", – зізналася екс – радник колишнього президента України і додала, що політика, на її думку, годиться лише для того, щоб мати інструменти заробити гроші і створити для себе якесь положення в суспільстві.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"Але коли ти вже це зробиш, ти розумієш, що це абсолютно нічого не варто. Якщо тобі вдається це зрозуміти, це означає, що ти в житті розумієш щось дуже важливе", – заявила Герман.

Читайте також: