fbpx
Політика

Нова влада продемонструвала свою розбалансованість, – Віктор Балога

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, здавалося б, нова влада вже сформована, і в ній немає випадкових або тимчасових людей, і, отже, залишається спокійно чекати реформ.

 «Хотілося б вірити, що це диво таки настане, бо це єдине, що може врятувати країну. Але у мене є питання. Усі гілки новосформованої влади вже визнали факт війни з Росією? Прокурор, міліціонер, суддя чи державний клерк перестав брати хабарі? У паливно-енергетичному секторі влада перестала красти? У Нацбанку збільшився рівень професіоналізму, і гривня стала міцнішою? «Ліва» горілка або «контрабандні» сигарети перестали давати сотні мільйонів незаконних доходів?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За словами Віктора Балоги, насправді він упевнений, що стало ще гірше. Як зазначив нардеп, нова комбінація влади вже продемонструвала свою розбалансованість, а конституційна більшість виявилася не більше, ніж міфом.

 «Це означає, що дива не буде. Мій висновок: цілком ймовірна нездатність влади провести швидкі реформи поставить українську націю і державу на межу існування», – підсумував він.

Читайте також: