fbpx
Політика

Нардеп Мосійчук вимагає від ГПУ перевірити правильність опублікованого в «Голосі України» тексту держбюджету

Народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук звернувся до генерального прокурора України Віталія Яреми з вимогою перевірити текст опублікованого в газеті «Голос України» закону про державний бюджет на 2015 рік. У нардепа виникли сумніви, чи всі поправки були враховані в підсумковому тексті основного фінансового документа країни, прийняті 29 грудня на пленарному засіданні. Про це Ігор Мосійчук написав у своєму Facebook.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«У разі, якщо оприлюднений текст держбюджету не буде містити норми про обмеження заробітних плат депутатам, членам Кабміну і суддям, Генеральна прокуратура повинна негайно порушити кримінальну справу і притягти фальсифікаторів до відповідальності», – написав він.

Також Ігор Мосійчук звернувся до спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана і прем’єра Арсенія Яценюка з проханням негайно провести службове розслідування і в разі невідповідності тексту держбюджету виявити і покарати винних у фальсифікаціях.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нардеп вважає за необхідне до 13 січня підготувати зміни до держбюджету з урахуванням норми про обмеження заробітних плат депутатам, членам Кабміну і суддям.

До слова, в опублікованому в «Голосі України» тексті держбюджету на 2015 рік відсутня норма, яка передбачає нарахування зарплати народним депутатам і членам Кабінету міністрів тільки в розмірі посадового окладу.

Читайте також: