fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На Закарпатті московські попи провели масову провокацію із використанням зазомбованих людей

Вчора, 22 вересня, військовослужбовці ТЦК направили в місцевий відділ одног з представників Хустської єпархії УПЦ мп Василя Гука, який є військовозобов’язаним, здоровим громадянином України і не має законної підстави для “відстрочки” від мобілізації.

Через те, що Гука забрали в ТЦК, керівництво єпархії вирішило зробити провокацію, яка стане гарною картинкою для Z-пропагандистів та влаштували масовий мітинг біля стін “військомату”. Там відразу організували підвіз зазомбованих людей, які за теорією керівника єпархії Марка, який є громадянином РФ мали обо відбити Гука, або зробити картинку для ЗМІ окупанта.

Читайте також:  Судитимуть депутата Ужгородської міськради, якого СБУ викрила на вимаганні хабарів за відстрочку від мобілізації

Нагадаємо, нещодавно піп Хустської єпархії з Тячівського району Закарпатської області втік до Румунії, де відразу став працювати на місцевого проросійського олігарха Михайла Лаурука.

Хустська єпархії на третій рік повномасштабної війни продовжує виконувати замовлення від свого московського керівництва по дискредитації України!

Читайте також: