fbpx
За кордоном Політика Суспільство Україна

Скандал на Закарпатті: місцеві корупціонери виїхали в США “просити” гроші

“Чиновники їздять по закордонним поїздками без ніяких проблем а простий чоловік не може??? Причина яка??? Я розумію що Конституцію Чиновники забули вже давно, то може і прості люди мають так зробити..
Для когось Війна а для когось бізнес….2 роки а змін ніяких… Чиновники і Військомати оббрелянтились ,озолотились простий люд виживання з послідніх сил…
Простий люд як на мою думку лише для війни має всі привелегії, тобто в окоп а більше нічого і ніяких прав…Вільна та Незалежна ….Демократія сама ,сама” – написав місцевий активіст Ярослав Феєр.

“Подав запит до Офісу Генерального прокурора, перевірити законні підстави виїзду нашого голови Щуря В. М. Та його бізнес партнера Сарай голову обласної ради Закарпаття в Америку . В Міжгір’я сотні проблем а нашого господарника ніколи на роботі немає….Ніколи …За пять років жодного прийому громадян які мають відбуватись кожний четверг. А зарплату отримує кожен місяць і непогану…
Якщо він себе рахує бізнесменом як він любить говорити то чому він на державній посаді???.
Може привезе з Америки інвестиції, лише Кому?
Чекаємо приїзду і звіту , лише не на бумажках і фото, а реальні справи…
Хоча вже мені самому смішно з того що хочу почути” – повідомив Ярослав Феєр у соцмережі Фейсбук.

Читайте також:  Закарпатка шокувала фаст-фудом з АЗС із сирим м'ясом

Нагадаємо вам, що ще 5 днів тому голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай повідомив, що “Прибув із робочим візитом до США. В аеропорту міста Орландо нашу делегацію зустріли представники Християнської Академії Вариводи, діяльність якої зосереджена на навчанні українських та іноземних студентів.
Разом з колегами – депутатами Закарпатської обласної ради, Ольгою Олексик та Юдітою Петеі, головою Міжгірської територіальної громади Василем Щуром та депутатом Хустської міської ради Дмитром Білецьким маємо насичену програму. Зокрема, передбачені зустрічі з представниками української діаспори, освітянами, з мерами міст Орландо та Нью-Йорк, конгресменами та сенаторами.
Плануємо в США обговорити низку важливих питань. Сподіваюся, що цей візит сприятиме розвитку взаємовигідної співпраці.
Василь Щур Judit Petei Olga Oleksyk Дмитро Білецький”

Читайте також: