fbpx
Суспільство

«Козацькому роду нема переводу» або було військо Запорізьке стало ЗСУ

Українець – це вільний чоловік, який ніколи не погодиться на поневолення, це той чоловік, який не погоджується на кайдани, а бере в руки шаблю і йде на захист рідної землі від ворога.

Так, наприкінці ХV століття втікачі з Волині створили Січ на острові Хортиця, що стало початком славної історії війська Запорізького, яке мало авторитет не тільки на рідній землі та серед найближчих сусідів, а були в повазі серед лицарів Франції, Іспанії, Англії та інших країн Західної Європи Середньовіччя.

Читайте також:  Петро Угрин відновлений на посаді командира сотні ДУК ПС на Прикарпатті

Сьогодні на вулиці ХХІ століття і ми знаємо про ті славні часи Петра Сагайдачного, Богдана Хмельницького, Івана Мазепи з підручників історії та сучасного українського кіно, але доля повторюється і сьогодні, бо українець повинен взяти до рук зброю та боронити землю та націю, бо як показує історія, на жаль і наша, що боягузтво батьків призводить до рабства дітей.

Читайте також:  В Карпатах турист за один день зустрів три гадюки та одного полоза

Щоб твої діти мали майбутнє, жили в країні з демократичними принципами ти зобов’язаний стати на захист України та вступити в ряди Сил оборони України!

Слава Нації!

Смерть ворогам!

Читайте також: