АЗОВ: Підтверджено факт чергового жорстокого вбивства українського військовополоненого

Дану інформацію в соцмережах оприлюднив офіцер 12 бригади НГУ “Азов” Святослав Паламар.

Документ додаю з погодження пані Олени, дружини закатованого Іщенка Олександра Олександровича, який мобілізувався в «Азов» 27 лютого 2022 року.

Це не просто ще одне цинічне порушення росіянами Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Це удар по людській честі й гідності, по міжнародному праву, по тим принципам та цінностям, які ми відстоюємо на фронті.

Я звертаюсь до кожного українського високопосадовця, дипломата та правозахисника. До усіх, хто має голос та вплив на міжнародній арені: в ООН, Раді Європи та на інших світових майданчиках.

Related Post

Пані та панове, поки військові продовжують ризикуючи своїм життям захищати Україну на фронті, ви повинні робити все, щоб наші полонені повернулись до рідних цілими і здоровими. Це ваш обовʼязок.

Почніть нарешті діяти. Від ваших дій залежать життя наших воїнів. Від ваших голосів та від вашої рішучості сьогодні залежить, чи збільшиться цей кривавий список закатованих українських полонених, і чи понесуть відповідальність кати та вбивці.

Про цей випадок мають знати всі: від США до Китаю. Вбивства українських військовополонених мають стати темою номер один у світових ЗМІ та на порядку денному міжнародних організацій.

Лише розголос, тиск на росіян та повернення наших полонених додому можуть зупинити ці вбивства.

Дійте.

Leave a Comment