fbpx
Політика

На Закарпатті Оноківською громадою керує наставниця московського патріархату (Документ)

Нещодавно Ужгородський міськрайонний суд відсторонив від посади очільницю Оноківської сільради Марію Коваль. Чиновниця підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень у сфері економіки та земельних відносин.

Однак, голова вирішила, на цих кримінальних діяннях не зупинятися.

Документ

Згідно Закону України передбачено, що у разі звільнення з посади сільського, селищного, міського голови у зв’язку з достроковим припиненням його повноважень або його смерті, а також у разі неможливості здійснення ним своїх повноважень повноваження сільського голови здійснює секретар відповідної сільської ради.

МП на Закарпатті

Втім, для очільниці Оноківської громади закон не писаний, і вона вирішила свої повноваження делегувати підопічній – представниці московських попів Анні Голуб, яка являється дружиною одіозного адвоката-шахрая, колишнього прокурора, більш відомого у вузьких колах, як власника приватного московського монастиря у Оноківцях – Віталія Голуба, який являється на Закарпатті представником московського патріархату від самого патріарха, агента КГБ Кирила.

Читайте також:  Чергова "перемога" Обрана в ЄС

Для реалізації злочинного наміру, Марія Коваль, тоді ще під ризиком відсторонення її від посади, видала розпорядження  №1 «Про покладення обов’язків», відповідно до якого на головного спеціаліста відділу документообігу та комунікацій – Анну ГОЛУБ на період неможливості здійснення сільським головою своїхповноважень покладено виконання обов’язків голови виконавчого комітету, керівництво структурними підрозділами, установами (підприємствами, закладами тощо) Оноківської сільської ради та надано право підпису організаційно-розпорядчої та договірної документації.

Читайте також:  СБУ та Нацполіція затримали ще три групи підпалювачів, які діяли у різних областях України
Анна Голуб

Редакції нашого видання стало відомо про те, що Анна Голуб виписує шалені премії «винятковим» (тим, які виконують незаконні накази) працівникам громади та безпосередньому своєму керівнику, щоб працівники сільської ради мовчали та не виносили інформацію за межі сільської ради за їхні кримінальні діяння пов’язані незаконним збагаченням очільниці та її близького оточення. 

Сподіваємось, що правооохоронці відреагує на відповідні матеріали та перевірить зв’язок очільниці Оноківської громади Марії Коваль та московського патріарха Кирила в особі його представника на Закарпатті адвоката, власника приватного монастиря Віталія Голуба

Читайте також: