fbpx
Новини світу

Москва попереджає про небезпеку прямого військового зіткнення ядерних держав у разі подальшого використання Україною американської зброї

Проросійська угорська організація «Угорське коло миру» опублікувала статтю у якій цитує заяву заступника міністра закордонних справ росії С. Рябкова: «Західні опоненти Росії свідомо прив’язують переговори до неприйнятних умов, щоб уникнути підписання такої угоди та продовжити свою політику. Захід пропонує нам забути про його ворожу політику щодо Росії і повернутися до діалогу, який був до кризи”.

Також, рф посилається на пряме використання американських ракет, ATACMS з осколковими касетами, які нещодавно були випущені по Севастополю в Криму з території України та вбили чотирьох пляжників, у тому числі двох дітей, і поранили 150 людей.

Читайте також:  ОУН: В України є всі підстави вимагати від Угорщини моральних і матеріальних компенсацій за події 1939 року

«Угорське коло миру» зазначає, що дедалі частіше з американської зброї атакують російські прикордонні райони, оскільки президент США Байден, дозволив атакувати нею російські території. Через безперервні поставки американської зброї в Україну зросла небезпека розгортання війни, в чому буде безпосередня вина США.

Читайте також: