fbpx
За кордоном

В Празі затримали вбивцю української дитини



В Празі 14 червня було затримано 36-річного громадянина Молдови. Його підозрюють у причетності до вбивства дев’ятирічної Валерії з України.

Про це повідомила прокуратура міста Хемніц у Німеччині у п’ятницю, 14 червня.

Затримання відбулося приблизно о 10:15 за місцевим часом у ресторані Праги на підставі ордера, виданого прокуратурою Хемніца. Правоохоронці зазначили, що чоловіка невдовзі екстрадують до Німеччини, де він буде залучений до кримінального процесу за обвинуваченням у ненавмисному вбивстві. Водночас вони підкреслили, що не можуть розкрити більше деталей справи.

Читайте також:   Відео моменту зіткнення поїзда Прага-Чоп із вантажним потягом

“Найближчим часом він буде переданий до Німеччини для участі у кримінальному провадженні за звинуваченням у вбивстві з необережності”, — повідомили поліцейські.

Нагадаємо, німецька поліція підтвердила, що загибла дитина, яку напередодні знайшли в німецькій Саксонії, це 9-річна українка Валерія. Дівчинку шукали, починаючи з 3 червня, коли вона пішла до школи і не повернулася.

Читайте також:  Автобус з 57 українцями зіткнувся з вантажівкою в Румунії

Раніше ми писали, що в Німеччині у вбивстві 9-річної української дівчинки Валерії, тіло якої було знайдене 9 червня, підозрюють двох уродженців України та Молдови. Один з них є коханцем матері дитини.

Читайте також: