fbpx
Суспільство

Празька весна. Операція “Дунай” або як Кремль давив свободу і демократію (ВІДЕО)

Вони намагалися вирватися з тенет комуністичного павутиння, але зіткнулися з кремлівськими танками та сотнями тисяч бійців, які прийшли заганяти їх назад у стійло СССР. Марили про свободу і демократію, але отримали брєжнєвську нагайку і ще два десятиліття жорсткої комуністичної окупації. Хотіли бути якомога далі від Москви, але от біда — Москва прийшла до них додому. Прийшла раптово, без попередження, через брехню, насильство і жорстокість, захопивши країну лише за кілька годин. Друзі, вітаю!

Читайте також:  Пам’ять Тараса Бобанича «Хаммера» вшанували військово-патріотичним вишколом на Львівщині

З вами канал The Документаліст і сьогодні ми розповідаємо про події 1968 року, операцію «Дунай» або як совєтські війська вдерлися на територію Чехословаччини. Для нас, українців, ця розповідь особливо актуальна, оскільки має багато схожого з гібридною війною Кремля проти нашої країни. Спершу видумана загроза і буцімто надання допомоги комуністичній партії та братньому чехословацькому народу. Згодом фальшиві військові навчання, які за своїми масштабами стали рекордними для країн соцтабору.

Читайте також:  У Львові розстріляли відомого кримінального авторитета "Джоніка": оголошено план-перехоплення

УВАГА ЗБІР НА ДРОНИ Позаяк цю війну називають війною дронів, то ми дуже просимо вас підтримати ударно-розвідувальний підрозділ M-Squad у складі 24 ОМБр ім. Короля Данила , що боронить східний напрямок.

Їм дуже і дуже потрібні FPV-дрони , які палять техніку. Для боєздатності FPV! Дрони та їх обслуговування, ремонт авто та експерементальні засоби для ураження ворога! https://send.monobank.ua/jar/5sncYb7vqq

Читайте також: