fbpx
Вторгнення Росії в Україну

На війні загинув 19-річний Тарас Гутникевич з Дрогобича

Чергова трагічна звістка з фронту прийшла у Дрогобицьку громаду – загинув 19-річний воїн Тарас Гутникевич. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Тарас Гутникевич народився 20 березня 2005 року у селі Дережичі (зараз – Дрогобицька громада). Згодом його сім’я переїхала у Дрогобич, проживали на вулиці Самбірській.

Тарас навчався у ЗОШ №3, згодом закінчив ВПУ №19, здобув професію електрогазозварника та автослюсаря. Певний час працював на місцевому хлібокомбінаті.

Читайте також:  Рік тому в боях загинув патріот України з Прикарпаття, боєць "Карпатської Січі" Святослав "Кишка" Кондрат

Як тільки Тарасу виповнилось 18 років, він пішов на службу у військово-морський флот. Був на військових навчаннях у Великобританії, де пройшов вишкіл на штурмовика, згодом служив у Одесі. Був матросом на патрульно-протидиверсійному катері.

Тарас потрапив під ракетний обстріл та загинув 31 травня 2024 року від отриманих травм, під час виконання бойових завдань з захисту України.

Читайте також:  СБУ затримала чиновника Хмельницької міськради, який почав працювати на фсб рф

З рідних у полеглого Героя залишились батьки, дідусь, сестри, племінники, наречена.

Інформацію щодо часу прибуття конвою з тілом загиблого захисника, проведення парастасу та чину похорону повідомимо додатково на нашій сторінці у фейсбук.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Читайте також: