fbpx
Україна

На Закарпатті представники Національної поліції України та Польщі обговорили спільну діяльність у боротьбі з транскордонною злочинністю

В Україні з робочим візитом перебувала делегація поліції Республіки Польща. Зустріч з українськими колегами відбулася на базі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

На Закарпатті відбулася робоча зустріч керівництва кримінального блоку Національної поліції України та Республіки Польща. За узгодженою програмою сторони обговорили результати співпраці відомств та подальшу реалізацію спільних планів.

Окрему увагу правоохоронці акцентували на протидії організованій злочинності, наркозлочинності державного та міжнародного рівнів, протидії нелегальному обігу зброї, розшуку безвісно зниклих осіб, а також злочинам міграційного характеру, зокрема  йшлося про незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Читайте також:  Командир "Карпатської Січі": Більшість політиків не розбираються в Конституції, але голосують і змінюють її

Також присутні скоординували подальшу діяльність Об’єднаної слідчої групи Joint investigation team, націленої на боротьбу з транскордонною злочинністю. 

Інформаційно: У робочій нараді взяли участь начальник Департаменту карного розшуку Вадим Дзюбинський, начальник Департаменту боротьби з наркозлочинністю Дмитро Торгало, начальник Департаменту міграційної поліції Сергій Шайхет та заступник начальника Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Денис Лисенко. 

Польську делегацію представили Директор кримінального департаменту національної поліції Міхал Бяленцкі, радник Директора кримінального департаменту національної поліції Пьотр Трояновскі, заступник начальника Департаменту боротьби з економічною злочинністю національної поліції Артур Ковальчевскі, начальник Департаменту міжнародного співробітництва національної поліції Іренеуш Сенько, Голова Центрального бюро розслідувань національної поліції Цезари Люба, заступник голови Центрального бюро розслідувань національної поліції Войцех Ольшови, заступник голови Центрального бюро по боротьбі з кіберзлочинністю національної поліції Міхал Зугай, а також спеціаліст Департаменту кримінальної розвідки і інформації національної поліції, перекладач Богдан Шелест.

Читайте також: