fbpx
Політика

Орбан знайшов собі союзників в обличчі австрійських праворадикалів

Віктор Орбан, який є надійним союзником путіна в ЄС та НАТО, знову знайшов собі братів серед “правих” в ЄС.

При цьому австрійські ультраправі жодного слова не говорять, що угорська влада за останні роки влаштувала “репресії” до націоналістів Угорщини з організації “Легіон Хунгерія”, яка негативно відноситься до пропутінської політики влади.

Лідер списку ультраправої Австрійської партії свободи на виборах до Європейського парламенту Гаральд Вілімський заявив, що підтримав би кандидатуру Віктора Орбана на посаді голови Європейської комісії.

Читайте також:  Орбан програв бій за Будапешт

За словами Вілімського, Австрійська партія свободи хотіла б бачити прем’єр-міністра Угорщини на посаді президента виконавчого органу ЄС.

“Я вважаю, що він приніс би Європі користь. Він є антиподом всього істеблішменту ЄС. Він є гарантом того, що нелегальна міграція такої інтенсивності неможлива”, – пояснив він свою позицію.

Читайте також:  Фіцо навіть з лікарні продовжує антиєвропейську роботу

Жодного “глибокого” занепокоєння з таких нових союзників свого “шефа” не висловили закарпатські друзі Орбана з угорської партії КМКС, яка представлена в облраді Закарпатської області.

Також лідер Угорщини Віктор Орбан  висловив “найглибші співчуття” народу Ірану  у зв’язку із загибеллю президента та глави МЗС Ірану в авіакатастрофі минулими вихідними.

Читайте також: