fbpx
За кордоном

У Чехії влаштували аукціон на  підтримку 24 – ї бригади ЗСУ

Лот онлайн-аукціону, яким є виріб з гільзи артилерійського снаряда, що надали бійці 24-ї ОМБр імені короля Данила, стартував за ціною 10 000 крон.

Гільзу нам подарував заступник комбрига львівської 24-ї ОМБр імені короля Данила під час нашого візиту до 24-ї ОМБр на Донбасі. Цей снаряд був використаний нещодавно під час знищення ворожої штурмової групи, яка намагалась наступати на позиції львівських “королівської бригади” на околицях міст Торецьк та Нью-Йорк.

Гільзу військові 24-ки переробили на ангела з тризубом і подарували нам у якості подяки за нашу волонтерську допомогу, яку ми надаємо їм вже два роки. Опісля закінчення аукціону у Чехії кошти будуть використані для підтримки бригади, зокрема на закупівлю пікапів та на фінансування функціонування реабілітаційного центру 24-ї ОМБр на Донбасі“, — розповів волонтер зі Сваляви Василь Капустей.

Читайте також:  За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав «кріт» російської розвідки, який мобілізувався до ЗСУ, щоб шпигувати на передовій

Свалявець також додав, що ціна лоту стартує з 10 000 крон, але можна поставити будь-яку суму. Після завершення аукціону Василь Капустей зв’яжеться з переможцем особисто і домовиться про спосіб доставки гільзи.

Аукціон вже розпочався, триватиме до двадцятої години 15 травня.

Читайте також: