fbpx
Суспільство

Не будь байдужим, підпиши петицію щодо присвоєння офіцеру ЗСУ Петру Ганичу звання Герой України (посмертно)

На сайті офісу Президента України Володимира Зеленського опубліковано петицію щодо присвоєння молодшому лейтенанту 128-ї бригади ЗСУ Петру Ганичу з села Кам’яниця, що на Ужгородщині, звання Героя України (посмертно).

Про присвоєння звання Героя України (посмертно) мужньому та відважному захисникові України, військовослужбовцю 128-ї бригади, молодшому лейтенанту, командиру стрілецького взводу стрілецької роти стрілецької частини А1556 – Ганичу Петру Петровичу із с. Кам’яниця Ужгородського району/

Петицію оприлюднила 7 травня 2024 року Ломова Світлана Олексіївна.

Читайте також:  Богдан Шевчук комбриг 59-ї окремої мотопіхотної бригади: хто він?

” – Він був справжнім патріотом, хоробрим, мужнім і вірним воїном для неньки України! Його боротьба за волю Батьківщини почалася ще в 2014 році, коли у складі десантно-штурмових військ брав участь в обороні Донецького аеропорту. Із повномасштабним вторгненням без вагань став на захист України. Але життя командира стрілецького взводу 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади обірвалось під час обстрілу з АГС-17 при виконанні бойового завдання у районі н.п. Новоандріївка Запорізької області. Йому назавжди залишилось 33……” – йдеться в петиції.

Читайте також:  3 - тя штурмова бригада ЗСУ проведе рекрутинг в Польщі та Німеччині

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ.

Читайте також: