fbpx
Україна

Важливе повідомлення щодо ситуації в 67 – ї ОМБР “ДУК”

Повідомляємо, що вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та вияснити причини результатів не дали.

Можливо, хтось вважає, що розпорошення бійців ДУК ПС по різних підрозділах Збройних сил призведе до знищення ДУК ПС.

Читайте також:  Суд визнав наявність російського громадянства у колишньої топпосадовиці Мін’юсту

На даний момент в бригаді працюють численні комісії. Вони складають списки бійців, котрі з першого дня існування військової частини здійснювали в її лавах захист України. На командирів підрозділів відкрито службові розслідування, не виключено, що відкриють кримінальні провадження за надуманими звинуваченнями в невиконанні бойових розпоряджень.

Командири та бійці готові відстоювати свою, і полеглих побратимів, честь та гідність в законний спосіб.

Всі накази командування бійцями та командирами виконуються. Залишаються абсолютно незрозумілими дії на цілковите ослаблення боєздатного підрозділу, яким від самого початку повномасштабного вторгнення є дана військова частина.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

ДУК ПС був, є і буде оборонцем незалежності України та її територіальної цілісності. Кожен командир та боєць ДУК ПС, в якому б підрозділі він не знаходився, завжди буде взірцем виконання військового обов’язку, зразком дисципліни та мужності.

Добровольчий Український Корпус “Правий сектор”

Читайте також: