fbpx
Суспільство

Присвячується світлій пам’яті дрогобичанина Івана Шукліна

Шуклін Іван (20.02.1984 – 28.01.2024) Позивний Ріддік
Уродженець Дрогобича, Військова частина:68 ОЄБр, Звання і посада: солдат, гранатометник Загинув нп. Райгородка, Сватівський р-н, Луганська обл., під час виконання військового обов’язку. Іван Шуклін народився у Дрогобичі. Закінчив ЗОШ №4 та ПТУ №15. Любив рибалити, займався спортом. Декілька років працював на дрогобицькому м’ясокомбінаті, однак здебільшого їздив на роботу за кордон. На початок повномасштабної війни, Іван перебував за кордоном, однак він сам повернувся додому, щоб стати на захист України. У червні 2022 року Іван долучився до лав ЗСУ. Служив у складі 68-ї окремої єгерської бригади. Після чого півтора роки перебував на бойових позиціях фронту,за час служби був
противотанкістом,навідником СУ,оператором джавеліна,гранатометником. За сумлінне виконання військових обов’язків отримав від командування почесну відзнаку – «Хрест воїна-єгеря І ступеня», та «ветерана війни» Під час виконання бойового завдання на Луганщині, 28 січня Іван загинув, внаслідок отриманих мінно-вибухових травм. Побратими запам’ятають Івана справжнім воїном, на якого рівнялися підлеглі, а командири довіряли йому надскладні завдання. У загиблого воїна залишились кохана дружина та двоє улюблених донечок.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Вічна Пам’ять та Шана Герою 

Читайте також: