fbpx
Політика

Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Нещодавно керівник угорської праворадикальної політичної партії «Рух – Наша Батьківщина» («Мі Hazánk Mozgalom») Ласло Тороцкаї організував прес-конференцію під час якої наголосив, що з України, на офіційну електронну адресу його політичної сили, надійшов лист з погрозами фізичної розправи над членами партії.
Ласло Тороцкаї зауважив, що такий лист (на українській та угорській мовах) надійшов 13 лютого 2024 року наступного змісту: «Ти та твої однопартійці з «Нашої батьківщини» будуть жорстко покарані за окупаційні ідеї захопити Закарпаття. Наша організація «Фанат на війні» шле вам вогняний привіт. Ваші недоноски-прикордонники самі впустили нас на свою територію як біженців. Нас багато. Спочатку згорить ваш офіс, потім автівки почнуть вибухати. Ви будете вбиті. Радимо родичам уже зараз починати збирати гроші на ваш похорон. Вам не сховатися, ми всюди….Расплата неминуча».
Також лідер угорської праворадикальної політсили зауважив, що він звернувся з відповідною заявою в правоохоронні органи Угорщини, які розпочали розслідування за даним фактом.
Водночас, беручи до уваги низький рейтинг очолюваної Ласлом Тороцкаї політичної сили та з метою можливого збільшення електоральної підтримки перед Муніципальними виборами та виборами до Європейського парламенту, не виключається проведення вказаної провокативної акції самими лідерами РНБ, які цим самим також вчергове хочуть дискредитувати Україну на міжнародній арені.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Читайте також: