fbpx
За кордоном

В Будапешті російський репер Баста поскандалив з українцями

Минулого тижня російський реп-виконавець Васілій Вакуленко більше відомий як “Баста”, перебуваючи в столиці Угорщини Будапешті, став винуватцем скандалу з туристами з України. Наприкінці минулого тижня росіянин з українським прізвищем Вакуленко приїхав до Угорщини, де поселився в готелі “Гранд готель над Дунаєм”.

Спочатку виконавець з Ростова-на-Дону намагався бути непомітним та старався не привертати до себе увагу, поки під вечір не прийняв оковитої і розкрив всю свою широку росіянську душу.

Читайте також:  А ви знаєте, що у Словаччині громади категорично відмовились від реалізації проектів з вітроенергетики при плануванні своїх територій?

В ресторані московського репера впізнали українські туристки, які переконливо попросили репера поводитися культурно та натякнули московському виконавцю на те, що не варто таким як він виїжджати зі своїх болот.

Після недовгих суперечок Вакуленко разом зі своєю охороною покинули вищеназваний готель, хоча мав проплачений номер ще на декілька днів.

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

Нагадаємо, в 2017 році СБУ на три роки заборонила в’їзд в Україну реперу Вакуленко через те, що він незаконно заїжджав на територію тимчасово окупованого українського Криму, а з 2023 року він перебуває під санкціями РНБО за свою антиукраїнську діяльність.

Читайте також: