fbpx
Політика

Уряд Орбана закликав Україну до капітуляції

Уряд Віктора Орбана та його партія “Фідес” продовжують відкрито працювати на москву при цьому забувають, що є членами ЄС та НАТО.

Заяву опублікували завчасно, ще 22 лютого. Угорський уряд у ній вшановує загиблих внаслідок війни, висловлює співчуття “сотням тисяч” вдів і сиріт та зазначає, що Угорщина допомагає Україні у піклуванні про поранених і “підтримує через найбільшу у своїй історії гуманітарну програму мільйони тих, хто втратив все чи став біженцями”, робить внески в енергетичну безпеку та відбудову України. 

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

“На тверде переконання Угорщини, цей конфлікт не можна вирішити у військовий спосіб. Війна не має розширитись і не можна допустити її ескалації, війна має закінчитись. Угорщина підтримує негайне припинення вогню та мирні переговори і закликає сторони діяти відповідним чином”, – йдеться у заяві.

Як ви бачите жодного слова про ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ над агресором.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

І знову цю заяву не коментує партія “угорців Закарпаття” – КМКС та її лідери Ілдика Орос та Василь Брензович, хоча більшість угорськомовних закарпатців мають проукраїнські погляди та чимало з них стали до лав ЗСУ.

Читайте також: