fbpx
Вторгнення Росії в Україну Суспільство

Командир спецпідрозділу ГУР МО розповів всю правду про Авдіївку

“Найтупіше, що можна придумати – це провалити мобілізацію, залишивши хлопців без допомоги, а потім міняти Головнокомандувачів, сподіваючись що новий вже точно сотворить чудо.

Хочете правду? Наших хлопців зрадили не командири. Не Головнокомандувач. І навіть не Зеленський. Їх зрадили ви всі – хто кричав “ой, ТЦК хапають людей на вулицях, припиніть це!”. Хто давав поради, як відмазатись від мобілізації. Хто говорив: “хай спершу син Порошенка/донька Зеленського/депутати і всі інші крім мене”.

Знаєте, чому хлопці змушені воювати два роки без ротацій та відпусток?
Бо нема ким їх замінити.
Адже ви не прийшли.

Знаєте, чому наші хлопці зараз гинуть в Авдіївці і не мають сили розтиснути щелепи звіра на своєму горлі?
Бо їх мало. Критично мало
Адже ви не прийшли.

Знаєте, чому насправді захлинувся контрнаступ і зняли генерала Залужного?
Бо не вистачило людей.
Адже ви – не прийшли.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Можна скільки завгодно розказувати про свою “любов до наших хлопчиків”, поливати брудом комбатів та комбригів, любити чи ненавидіти Головнокомандувачів – але, якщо ви не прийшли, якщо хоч раз відкрили рота сказати “хай воює хтось інший” – ви зрадили їх. Тупо зрадили, кинувши самих…

Авдіївка повністю лежить на совісті “маминих бубочок, ні раждьонних для вайни”. Можете вже сідати писати тужливу пісню: без вашої допомоги хлопцям не врятуватись… Бо “перекинути бригади з іншої ділянки фронту” не вийде: там така сама ситуація. Так само не вистачає людей.

Де ворог нас проламає після того, як закінчить з Авдіївкою? Ну не знаю… Йому тепер кругом вільна дорога. Зброя не стріляє сама собою, до кожного автомата, кожної гармати чи хаймарса потрібні люди. І бажано хоч три місяці навчені.

Читайте також:  СБУ повідомило про підозру митрополиту мп, який був ще в 2014 році соратником Гіркіна

Інакше – готуйся співати тужливих пісень, мій талановитий, але винятково тупий народе…”

Командир ДРБ “Сонечко” ГУР МО описав своє бачення ситуації в Авдіївці і причини чого так сталося, що є дійсно правдою, адже більшість чоловіків намагаються уникнути мобілізації, а жінки намагаються захистити своїх чоловіків. Ми всі розуміємо, що це війна, багато наших захисників та захисниць можуть не повернутися додому, але захищати нашу країну від російської навали потрібно в будь-якому випадку, адже ми можемо втратити нашу Батьківщину і тоді росіяни прийдуть в наші домівки до наших жінок і дітей. Тож давайте згуртуймося всі разом, підтримаємо ЗСУ і будемо всі разом захищати нашу неньку Україну!

Читайте також: