fbpx
Україна

Словацькі дипломати завітали у військовий інститут КНУ ім. Тараса Шевченка 

Про це повідомляє пресслужба військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка. 

До Військового інституту завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької республіки в Україні пан Марек Шафін та військовий аташе при Посольстві Словацької республіки в Україні пан Іво Федорко.

Начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко ознайомив іноземну делегацію зі структурою ВІКНУ, унікальними спеціальностями, підготовку за якими здійснює навчальний заклад та процес впровадження у систему навчання стандартів країн-членів НАТО.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Гості були приємно здивовані переліком та результатом підготовки спеціалістів, яких випускає інститут, а також їх унікальністю та рідкістю, порівняно з іншими арміями країн світу.

Відповідно, іноземна делегація також поділилась про свої досягнення у сфері військової освіти та досвідом ведення бойових дій.

Крім того, сторони обговорили питання про напрямки допомоги та підтримки освітнього процесу і розширення співпраці з ВІКНУ.

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

Читайте також: