fbpx
Вторгнення Росії в Україну Суспільство

Жінка просить допомоги у Володимира Зеленського та Валерія Залужного у пошуках її чоловіка, який зник у ТЦК на Закарпатті півтора місяці тому (ВІДЕО)

Мама двох малолітніх дітей Ярослава Горшкова просить Валерія Залужного та Володимира Зеленського допомогти з пошуком її чоловіка Микити Горшкова, зв’язок з яким обірвався у Хусті на Закарпатті.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на відповідне відеозвернення.  

Мама двох малолітніх дітей Ярослава Горшкова просить Валерія Залужного та Володимира Зеленського допомогти з пошуком її чоловіка Микити Горшкова, зв’язок з яким обірвався у Хусті на Закарпатті.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на відповідне відеозвернення.
“Валерію Федоровичу Залужний, я, Горшкова Ярослава Олександрівна, звертаюся до Вас щодо мого чоловіка Горшкова Микити Ігоровича 7.06.1989 року народження. Я мама двох дітей в декреті вже півтора місяця шукаю чоловіка, з яким обірвався зв’язок 19.11.23 в місті Хуст (Закарпатська область. – Ред.), – зазначає жінка.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Вона наголошує, що зверталася до поліції, втім кримінальне провадження щодо пошуку не було відкрито вчасно, оскільки у поліції була інформація, що він був в ТЦК Мукачево.

“Я дзвонила в ТЦК Мукачево, де мені сказали, що він вже десь у Рівному, і що в них немає документів ,бо в них перевалочний пункт і треба звертатися в ТЦК Хуста.Туди додзвонитися неможливо, та й на адвокатський запит не відповідають. Вчора мене навіть не хотіли пускати, для того,щоб отримати хоч якусь інформацію щодо мого адвокатского запиту. На даний час невідомо, де перебуває мій чоловік. Без вашої допомоги я не впораюся. Звертаюся до Головнокомандувача Валерія Залужного та Верховного Головнокомандувача Зеленського Володимира Олександровича допомогти і розібратися”, – додає жінка.

Читайте також: