fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Доброволець 3 – ї штурмової бригади Олексій Бик дав відповідь на питання: ” чому ворог знав про місце нашого контрнаступу ?”

Скандальний пост на своїй сторінці в Фейсбук написав доброволець 3 – ї штурмової бригади ЗСУ Олексій Бик.

” – Якщо вас цікавить, чому ворог знав про місце нашого контрнаступу, і чому 47 “Магура” зазнала серйозних втрат, я вам зараз на пальцях поясню.

Ось на скріншотах Мар’яна Безугла незадовго до початку перших штурмів. По-перше, вона світить і анонсує близький контрнаступ, по-друге – підрозділ, який планує контрнаступати, а по-третє – засоби, якими підрозділ володіє і планує оперувати. Якщо хто не знає, УР-77 – це така радянська машина, яка вистрілює на мінне поле дві довгі цицьки з тонами тротилу, які при підриві роблять в густих мінних полях проходи.

Тобто Мар’яна Безугла цими своїми фотками дала ворогові досить деталізований опис подальших планів і дій “Магури”. Якщо з’ясується, що Безугла мала доступ до військових планів – ці її дії тягнуть на розголошення державної таємниці і на державну зраду. А доступ такий вона, безперечно, мала – і як член профільного комітету ВР, і як шестірка Єрмака.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру російським гауляйтерам Запорізької АЕС, які від’єднали станцію від енергосистеми України

І саме команда Єрмака на чолі з його головним посіпакою (Зеленським) вклала стільки сил в медійну розкрутку контрнаступу. Планувалося, що фінальним акордом цієї розкрутки Валєра Маркус на білому БТРі в’їде в Крим з Безуглою на руках і стане народним героєм, не то шо ці з “Азовсталі”. Саме тому Зеленський невдовзі після початку штурмів зустрічався з Маркусом для спільної фотосесії, щоб усім було ясно, хто тут лічно команди сержантам нарізає і керує контрнаступом, в обхід усяких там залужних.

І чомусь ніхто не ставить одне вкрай важливе питання в цій історії – скільки людських життів коштували “Магурі” (хоча не лише “Магурі”) фотосесії Безуглої та Зеленського з Маркусом.

Читайте також:  На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хотіли продати в рф секретні українські розробки

А тепер ця пиздота метушиться в спробах звинуватити у невдачах Тарнавського, бо він людина Залужного. І Безугла, замість пояснювати слідчому мотиви своїх зливів інформації, за неприхованої підтримки ОП дозволяє собі відкривати своє рот на Главкома. І увесь цей лемент супроводжується саботажем владою мобілізації, втратою підтримки США та безперервними корупційними скандалами за участі цього їбаного КВН.

Ми всі зараз ходимо по вкрай тонкому льоду. Ви навіть не уявляєте, на порозі якої катастрофи ми баоансуємо. Схаменіться, блять. Якщо ви досі не на війні – хоча б відкладіть усі особисті справи і наводьте лад. Бо проффесіоналів януковича ми ще пережили, а цих можемо і не пережити.” – пише Олексій.

Читайте також: