Угорці Закарпаття написали критичне звернення до Орбана

Hungarian Prime Minister Viktor Orban speaks during the Budapest Demographic Summit in Budapest, Hungary, September 14, 2023. REUTERS/Bernadett Szabo

Прем’єр – міністр Угорщини Віктор Орбан всю свою політику щодо України веде, опираючись на надумані утиски угорців в Закарпатській області, та стверджує, що він та його уряд всіма своїми діями допомагає їм, але, мабуть, в це вже не вірить ніхто в світі, в тому числі розуміння дійшло і до угорців Закарпаття – хто такий Віктор Орбан.

В ЗМІ Закарпаття з’явився відкритий лист місцевих угорців з міста Виноградів, де вони від імені громадської організації звертаються до угорського лідера та пояснюють йому, що вони нічим не відрізняються всіх інших громадян України та вважають , що Україна обов’язково має стати членом ЄС та НАТО.

Related Post

Нагадаємо, угорський уряд всіма можливими способами блокує вступ України в НАТО та ЄС, внаслідок чого стає “білою вороною” на теренах Західного Світу, що призводить до погіршення геополітичного та економічного становища Угорщини.

Leave a Comment