fbpx
Вторгнення Росії в Україну Події

“Війна зможе проходити ще довго — росіяни просто не будуть підписувати жодного договору з Києвом та коаліцією союзників”, — Буданов

У разі затяжної війни, як уточнив глава ГУР, росія й надалі хаотично обстрілюватиме територію України, але не вестиме потужних бойових дій.

Зараз, за ​​його словами, в рф ще зберігається економічна стійкість: «Так, ми спостерігаємо у них масштабну кризу палива, різке подорожчання продуктів харчування та інших товарів та послуг. Це все розхитує їхню економіку та соціальну сферу, реальні проблеми вони відчують у 2025 році».

Читайте також:  СБУ повідомило про підозру митрополиту мп, який був ще в 2014 році соратником Гіркіна

Також Буданов заявив, що «Є такі випадки в історії, коли давні війни між державами юридично так і не завершені. Простий приклад — рф і Японія, після 1945 року вони так і не підписали мирний договір через Північні острови (які рососія називає Курильськими). Цій територіальній проблемі вже понад 70 років. Тому цей сценарій дуже вірогідний і тут, бо у рф значні територіальні апетити щодо України, які стосуються не лише Криму.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Звісно ж, ці апетити ніхто не збирається задовольняти»

Читайте також: