Житло для переселенців

жило для переселенців, житло для ВПО, житло від держави

Держава планує надати майже 600 тисяч квартир задля забезпечення переселенців житлом в Україні. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За його словами, понад два мільйони українців змінили місце свого проживання на території держави. Для того щоб забезпечити переселенців житлом, необхідно близько 600 тисяч квартир.

ТИМОШЕНКО Кирило. Заступник Керівника Офісу Президента України.

«Виходячи з масштабу потреби у житлі, було обрано підхід будівництва з нуля та викуп вже готових квартир, які є у регіонах України. Протягом цього року ми плануємо надати понад 53 тисячі квартир. Це закриє потреби 186 тисяч переселенців», – розповів Кирило Тимошенко.

Він також зазначив, що готові квартири будуть з ремонтом, необхідними меблями та сантехнікою. На сьогоднішній день понад 4 тисячі квартир готові до заселення. Житло викуповують у всіх регіонах України, оскільки переселенці є у кожному з них.

Related Post

Нове будівництво здійснюватимуть у 15 областях та місті Києві. До кінця 2022 року планують збудувати 30 тисяч квартир загальною вартістю 36 млрд. грн. Загальна вартість проекту разом із викупом квартир – майже 69 млрд грн. Це житло буде державним і щойно буде відбудовано зруйноване житло, квартири передаватимуть тим людям, які раніше були у черзі.

«Найголовніше, що ми додали бомбосховищ, у кожному такому комплексі буде свій бомбосховищ із окремими входами. Будинки 3-5-поверхові, 50 тис.м2 на один комплекс, по дві тисячі квартир на область», – додав Кирило Тимошенко.

Статтю підготовлено по матеріалам MRPL.CITY.

Leave a Comment