fbpx
Події

Поліція Києва перейшла на посилений режим

Поліцейські перейшли на посилений режим через заплановані в центрі Києва протестні акції.  Про це інформує прес-служба столичної поліції.

«Аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій у столиці, правоохоронці спільно із військовослужбовцями Нацгвардії заступили на посилене несення служби», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні у центральній частині Києва заплановано проведення масових акцій біля Верховної Ради України, Офісу президента України, Посольства США, Конституційного суду України та на Майдані Незалежності.

Задля забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на службу у посиленому режимі.

«Організатори заходів анонсували проведення ходи до владних установ. У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці. Тож просимо автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахуванням вищезазначеної інформації та погіршенням погодних умов», – додали в поліції.

Читайте також: