В урядовому кварталі Києва посилили заходи безпеки

Київська поліція разом з бійцями Національної гвардії заступили на посилене чергування в урядовому кварталі столиці для недопущення порушень громадського порядку під час проведення запланованих акцій у центрі міста. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

«Сьогодні у центральній частині Києва анонсовано проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України та іншими органами державної влади. Задля забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування», – йдеться в повідомленні.

Related Post

Зазначається, що організатори заходів анонсували проведення ходи до владних установ. У зв’язку з цим, як уточнюється, можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці.

Поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

Leave a Comment