fbpx
Економіка

В Україні завершились виплати роботодавцям одноразової допомоги

Допомога бізнесу

Виплати роботодавцям одноразової допомоги на період двотижневого карантину здійснені на 100%. Про це заявив міністр економіки Ігор Петрашко. 

Так, роботодавці подали майже 7 тисяч пакетів документів на допомогу для понад 163 тисяч працівників. Загальна сума виплат склала близько 650 млн гривень.

«Дуже важливо, що абсолютно всі роботодавці, які подали документи, отримали грошові виплати на своїх працівників ще до 28 грудня минулого року. Загальна сума склала близько 650 млн гривень. Ще один важливий момент, що за правилами нашої програми, ці гроші роботодавці мали передати безпосередньо своїм працівникам вже на наступний день після отримання. Тобто, маємо розуміння, що всі працівники в рамках цієї програми отримали допомогу до нового року і мають можливість провести карантинний 2-тижневий період з фінансовою підтримкою», – зазначив він.

У розрізі сфер активними учасниками програми стали представники транспортної галузі, виробництва продукції важкої та легкої промисловості, будівництва, сільського господарства, підприємства торгівлі, надання послуг з тимчасового розміщення тощо.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський задоволений тим, як швидко та ефективно уряду вдалося здійснити виплату часткової компенсації втрат, спричинених карантинними обмеженнями.

Читайте також: