fbpx
Україна

Степанов прокоментував заборону на продаж шкарпеток

шкарпетки

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що в українців було достатньо часу, щоб завчасно купити необхідні шкарпетки і футболки.

«Тобто, ми заздалегідь, за місяць розповіли і показали, що буде можливо в країні, а що – неможливо. Досить чітко розповіли. Наприклад, які товари будуть у вільному продажу і можна буде спокійно їх купувати. Які магазини будуть відкриті – ті, що торгують продуктами харчування, засобами гігієни, побутової хімії, медичними виробами, лікарськими засобами, а які магазини будуть закриті. І я вважаю, що ці 16 днів, які ми відвели на цей карантин, можна було до них підготуватися. Що таке підготуватися? Точно було можливо розрахувати, яка кількість нових шкарпеток або футболок потрібна людині в цей час», – зазначив він.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

За його словами, шкарпетки та футболки зараз можна купити онлайн.

Степанов підкреслив, що йому теж не подобаються такі обмеження.

«Давайте дотримуватися всіх карантинних обмежень. Я розумію, що будь-які обмеження не хочеться виконувати. Мені теж вони не подобаються, я така ж людина, як ви. Такі ж люди і члени уряду, і президент країни. Всі хочуть жити звичайним життям. Але я повинен приймати такі рішення, тому що розумію, які можуть бути наслідки, якщо такі рішення не приймати», – сказав міністр.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

Раніше Уряд конкретизував список товарів, дозволених до продажу під час карантину в Україні.

Нагадаємо, з 8 по 24 січня 2021 року в Україні діє посилений карантин.

Читайте також: