fbpx
Економіка

В Україні створили Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 582/2020 «Про Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва». Про це повідомляє прес-служба ОП.

Її мета – сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади й суб’єктів малого підприємництва та їхніх громадських об’єднань.

Керівник Офісу презиеднта Андрій Єрмак закликав учасників максимально швидко організувати роботу органу та в короткі строки опрацювати пропозиції й підготувати рішення щодо розв’язання проблемних питань малого підприємництва.

«Давайте працювати швидко, конкретно й ефективно… Настав час, коли треба зібрати всіх разом, почути всіх і напрацювати державницьке рішення, щоб люди в пандемію та непрості часи відчували, що влада ними опікується», – сказав він.

За його словами, має бути побудований ефективний діалог з підприємцями для виправлення помилок і напрацювання конструктивних рішень.

«Хочемо почути пропозиції, у першу чергу від ФОПівських організацій, які уособлюють мале та мікропідприємництво в Україні. Ми хочемо послухати, що їх не влаштовує в існуючій системі», – підкреслив заступник голови Виконавчого комітету реформ Олександр Ольшанський.

Читайте також: