fbpx
За кордоном

Українцям рекомендують утриматися від поїздок до Великої Британії

Велика Британія

Посольство України в Великії Британії рекомендує українським громадянам відмовитись від поїздок до Сполученого Королівства.

«У зв’язку із загостренням епідемічної ситуації, пов’язаної з поширенням в окремих регіонах Сполученого Королівства захворювання, викликаного новим типом коронавірусу (2019-nCoV), Посольство України рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Лондона та південно-східної Англії, де, починаючи з 20.12.2020, запроваджено четверту категорію (Tier4) локального локдауну», – йдеться в повідомленні в Facebook.

Читайте також:  У Чехії засудили прокремлівську активістку, яка закликала до "деукраїнізації"

Українцям, які вже перебувають у районах, найбільше уражених коронавірусом, рекомендується бути уважними та обережними, дотримуватися та виконувати вимоги місцевих органів влади.

Також підкреслюється, що Нідерланди, Бельгія, Австрія, Італія, Ірландія, Німеччина, Чехія, Франція, Швеція, Латвія, Литва, Естонія, Болгарія, а також Канада прийняли рішення щодо призупинення авіасполучення з Великою Британією.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Раніше стало відомо, що представники урядів країн Європейського союзу у понеділок проведуть термінове засідання через новий штам коронавірусу, виявлений у Великій Британії.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон оголосив про запровадження локдауну для понад 16 млн мешканців Англії та відмову від послаблень на Різдво через виявлення нового штаму коронавірусу, який на 70% більш заразний, ніж звичайний.

Читайте також: