fbpx
Політика

Міністерство оборони України пропонує роботу журналісту Юрію Бутусову

Міністерство оборони України

Міністерство оборони України пропонує журналісту, головному редактору видання Цензор.нет Юрію Бутусову зайняти одну з міністерських позицій у сферах, на яких фокусується його фахова увага.

«Масштаби суспільної уваги до реформ у сфері оборони відповідають масштабам цих змін.  Масштаби критики процесів Міністерства оборони співмірні з масштабами цих процесів.  Одним з найбезкомпромісніших експертів щодо Міністерства оборони України є Юрій Бутусов .  Хтось може вважати його журналістські матеріали упередженими, маніпулятивними, спекулятивними.  Хтось може ставити під сумнів компетентність автора, достовірність його джерел та обґрунтованість висновків. В одному йому не відмовити  – у небайдужості», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

В відомстві підкреслили, Бутусов може працювати в напрямках озброєння чи логістики.

Також Міноборони зазначає, що для активного громадянина завжди є можливість переходу від теорії до практики, від позиції стороннього ментора до посадовця, готового на практиці довести вартість своїх знань і слів.

Бутусов пише про внутрішньополітичну обстановку в Україні: найгучніші скандали, корупційні оборудки в «Укроборонпромі», підкуп виборців, проблеми передвиборчого процесу і програми, плюси й мінуси кандидатів на різні державні посади. Він також приділяє значну увагу війні на Донбасі.

Читайте також: