fbpx
Політика

Комітет ВР викликав представників Офісу генпрокурора

Ірина Венедіктова

Антикорупційний комітет Верховної Ради викликав на своє засідання представників Офісу генерального прокурора. Про це повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова.

«Знаю, що прокурори готуються і обов’язково нададуть відповіді на всі питання депутатів. Хочу подякувати членам комітету за проявлену послідовну позицію. Одна із справ – гучна справа Роттердам+. Розслідувалась більше трьох років – чиновники, бізнесмени і депутати заплатили високу ціну просто за факт розслідування цієї справи. Суспільство очікує результат», – написала вона.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Венедіктова підкреслила, що парламент має право знати і відповідно реагувати на результати важливих для суспільства справ.

Нагадаємо, Печерський районний суд зобов’язав Генеральну прокуратуру України відкрити кримінальні провадження щодо ймовірного вчинення державної зради народними депутатами Олександром Дубінським і Андрієм Деркачем.

Читайте також: