fbpx
Економіка Політика

Шмигаль зустрівся із турецькими інвесторами

Денис Шмигаль

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочого візиту до Турецької Республіки 29 листопада провів круглий стіл з турецькими топ-компаніями із загальним портфелем інвестицій 5 млрд доларів. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Сторони обговорили актуальні питання ведення бізнесу в Україні.

Шмигаль підкреслив, що офіційний Київ останнім часом зробив багато конкретних кроків назустріч інвесторам, серед яких лібералізація ринку землі сільськогосподарського призначення, медична реформа, розвиток електронного урядування, а також полегшення умов для ведення бізнесу та інвестування, зокрема розвиток державно-приватного партнерства

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Він додав, що Україна має амбітні плани щодо побудови та реконструкції української інфраструктури: автомобільних доріг, мостів, енергетичної та медичної інфраструктури, а також інфраструктури у сфері водопостачання та переробки сміття.

«Як повідомив Глава Уряду турецьким підприємцям, найперспективнішими сферами для інвестицій в Україні є агропромисловий комплекс, переробна промисловість енергетика, інфраструктура, туристична галузь, а також ті сфери, де Україна має конкурентні переваги, зокрема ІТ», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Прем’єр підкреслив, що нараз Україна має широкий спектр пропозицій для інвестування та реалізації сучасних проектів.

Читайте також: