fbpx
Події

«Укрзалізниця» готується посилити контроль за масочним режимом

В АТ «Укрзалізниця» зазначили, що збільшать кількість провідників та працівників воєнізованої охорони для додаткового контролю карантинних умов.

«У далекому сполученні кількість місць чітко контрольована, у приміському сполученні — моніторимо найбільш навантажені напрямки, збільшуємо кількість провідників та працівників воєнізованої охорони для додаткового контролю», – йдеться в повідомленні.

В компанії зазначили, що підтримують рішення Кабміну не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантинних обмежень. У «Укрзалізниці» впевнені, що такі відповідальні та розумні кроки дозволять здійснювати необхідну мобільність населення з дотриманням протиепідемічних заходів та знизити шкоду для національної економіки.

Нагадаємо, з 14 листопада 2020 року на всій території України почне діяти карантин вихідного дня. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів.

Також зазначимо, що ВР дозволила штрафувати українців за відсутність масок. Штраф складе від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 грн до 255 грн).

Читайте також: