fbpx
Політика Україна

Нардеп Лерос жорстко пройшовся по «Слузі народу» після місцевих виборів

Гео Лерос

Виключений з фракції «Слуга народу» народний депутат Гео Лерос жорстко розкритикував низькі рейтинги партії після місцевих виборів.

«”Слуга народу” в Києві опинилася на шостому місці, з результатом трохи більше 7%, а майже 70% киян навіть не прийшли на вибори, що показало повне розчарування і відсутність надії на зміни», – написав він у Facebook.

На його думку, «Слуга народу» могла взагалі не подолати прохідний бар’єр, якби явка склала 50%.

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

Нардеп також нагадав, що ще рік тому рейтинг партії в Києві становив 40%.

«За результатами екзіт-полів, у СН в Києві сталось піке з 40% до 10%. Це вирок Зеленському, його “заслуга” та відповідальність, бо для нього Київ – це Тищенко з Комарницьким. По інших регіонах ситуація для нього взагалі катастрофічна, це теж результат того, що у Зеленського в кожному регіоні своєрідний “Тищенко”. Порівняйте брехливу мантру на всіх олігархічних телеканалах країни, проплачені соцопитування, з тим, що отримав Зеленський сьогодні», – додав Лерос.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Нагадаємо, 1 вересня 2020 року Лерос з трибуни Верховної ради звинуватив президента України Володимира Зеленського в порушенні передвиборних обіцянок, а главу Офісу президента Андрія Єрмака – в зловживанні владою і роботі на спецслужби Російської Федерації. В цей же день Лерос був виключений з фракції «Слуга народу».

Читайте також: