fbpx
Україна

Портнов передав матеріали «справи моряків» Росії, – Порошенко

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив, що Державне бюро розслідувань загрожує національній безпеці України передаючи закриті матеріали слідства проросійським діячам.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Матеріали «справи моряків» не зважаючи на таємницю слідства були передані ДБР пану Портнову, Який потім передав цю інформацію Російській Федерації, а конкретно постійному представнику РФ в ООН Василю Небензю. Агресор використав ці дані під час засідання Ради Безпеки ООН в Нью-Йорку для атаки на позиції України. Тільки міжнародна солідарність, яка була сформована нашою командою дозволила нам зруйнувати подібні плани Росії», – наголосив Порошенко.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

«Я переконаний, що ДБР, СБУ, новій владі обов’язково треба приділяти увагу не ситуації з Прямим каналом, а захисту інформаційного простору України», – резюмував екс-президент.

Нагадаємо, 12 серпня, Вікторія Сюмар заявила, що Державне бюро розслідувань має займатись розслідуваннями корупційних справ та виконувати правоохоронну функцію в державі, а не здійснювати тиск на проєвропейські телеканали та опозицію.

Читайте також: