fbpx
Футбол

«Найголовніший матч – із «Брюгге» у вівторок», – Олександр Хацкевич

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції прокоментував поразку від «Шахтаря» (1:2).

Про це повідомляє прес–служба клубу.

Зокрема, він заявив, що «Шахтар» зараз свіжіший.

“У них йде тижневий цикл, а в нас менше днів на відновлення, щільний календар. У першому таймі ми дуже глибоко сідали. Ми мали момент у другому таймі за рахунку 1:1, не забили, але індивідуальна майстерність Марлоса відіграла свою роль. Але це тільки початок чемпіонату.”, – зауважив  Олександр Хацкевич.

За його словами, президент підтримав команду після матчу, хлопці старалися.

“Найголовніший матч – проти «Брюгге» у вівторок, усі це розуміють. Ми готуємося від матчу до матчу. Кожна гра важлива. Зрозуміло, що ніхто не хоче поступатися. Але стратегія ігор із «Брюгге» – вона така. Битва складається з двох матчів. На наступний день я дивився матчі «Порту» – «Краснодар» та «Базель» – ЛАСК. Там теж посередній футбол, гра на результат. Ми працюємо від матчу до матчу. І наступна ключова гра – уже у вівторок.”, – додав він.

Нагадаємо, 6 серпня, київське «Динамо» в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів поступилося бельгійському «Брюгге» з рахунком (1:0).

Читайте також: